Muziek

2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012

   

v

Koop cd's en steun de muzikanten!!

2015
Wil je een impressie van de muziek... probeer de muzikanten op You Tube te vinden.

 

2012

 • De drie dubbel cd van Titi Robin, Les Rives (rivierbeddingen) is weer een juweeltje. Op de eerste cd werkt hij met Indiaase muzikanten, de tweede met muzikanten uit Marroko en de derde met Turkse muzikanten. Iedere cd heeft zijn eigen sfeer maar natuurlijk hoor je Titi overal doorheen. Meditatief, dansbaar en verrassend.
 • Een andere cd waar ik enthousiast over ben is het samenwerkingsproject van Toure en Raichel.
  The Toure-Raichel Collective. The Tel Aviv Session. Toure, zoon van Ali Farka Toure en de Israelische Idan Raichel hebben een mooie sfeer gevonden. Zonder moeite stroomt de muziek die improviserend is ontstaan. Twee muzikanten op de top van hun kunnen.
 • Murat Coskun. Frames&Drums. Met zijn frame-drums creeert hij muziek die de centrale Anatolianse ziel verbind met de West-Europese . De elementen van verschillende culturen maken het nieuwe wereld muziek. Maar vooral als hij zijn drums laat spreken ontstaat aantrekkelijke dansmuziek. Met medewerking van Giora Feidman. Nummer 4 is mijn favoriet!
 • Enzo Avitabile met Black Tarantella. Was zijn vorige album (Save the world met Franco Battiato uit 2006) veel meer stacato met krachtige barrels (trommels uit Napels), zo is Black Tarantella wat zachter maar gelukkig hoor je af en toe de barrels nog steeds mee spelen. Ook weer met gastmuzikanten die voor een mooie afwisseling zorgen. Italiaans zoals wij het niet zo goed kennen.
 • Een heerlijke zomerse dubbel cd is Cumbia Cumbia. Muziek uit Columbia van 1954 tot 1988. Vleugje Salsa, swingende big band en surf gitaars. Maar het allerleukste is misschien wel het filmpje op You Tube wat ik er bij vond...onder El Combo de los Galleros Soledad. KIJKEN Maakt een regenachtige dag vrolijk...
 • De Parijse groep Bibi Tanga & the Selenites is een eigenzinnige band die met hun cd 'Duya' aparte muziek laten horen. Niet direct in een stijl te vangen. Afrikaans, jazzy, experimenteel en heel dansbaar. Hoe vaker je de cd hoort hoe aantrekkelijker de muziek wordt. Uitgebracht in 2009.
 • Na 8 jaar is er een nieuwe cd van de Algerijnse zanger-gitarist Abdelli uit. Bij het Nederlandse label Zimbraz van Music&Words. Inmiddels woont Abdelli al 25 jaar in Brussel. Hij brak internationaal door met twee goed ontvangen albums op het Real World-label van Peter Gabriel: New Moon 1995 en Among Brothers 2003. Tussentijds maakte hij de soundtrack voor de film
  Au-dela de Gibraltar, over het lot van de Marokkaanse imigranten in Belgie. De cd 'Destiny' is een vervolg op deze film die ook gaat over het leven in ballingschap.
  Maar toch een lichte aangename cd.
 • Mel Mathlouthi is een zangeres uit Tunesie en op haar debuut album 'Kelmti Horra' bezingt zij de donkere jaren van haar land. Een mooie, dramatische stem en muziek vol met hoop dat Tunesie ooit vrij mag zijn. Aanrader is nummertje 3. Ze is haar land ontvlucht en, zoals zoveel Noord-Afrikanen en leeft in Parijs.
 • Een prachtige, nieuwe Afrikaanse stem met een fantastisch gevoel voor melodie is
  Fatoumata Diawara. 'Rising star from Mali.' Een mix van blues, folk en funk. Ook een mooie vrouw en ze draagt groene maillots. De cd heet 'Fatou' en heeft al heel wat keren in mijn cd speler gedraaid. Ze doet me een beetje denken aan Rokia Traore.
 • Deze keer wil ik ook nog een ouwetje onder de aandacht brengen. Het is Pink Martini met 'Hang on Little Tomato'.
  Het is een cd uit 2004 maar inspireert me iedere keer weer. Vrolijk en licht met ook mooie instrumentale stukken. Herkenbaar zijn de speelse Hollywood film motieven en invloeden van
  40 jaar wereldmuziek. Ook Splendor in the grass is een heerlijke cd.
  Bandleider en pianist Thomas Lauderdale zegt over zijn orkest: 'Pink Martini is a rollicking around the world musical adventure...If the United Nations had a house band in 1962, hopefully we'd been that band.'
 • Voor wie van Algerijnse woestijnmuziek houdt is er een bijzondere combinatie van
  Houria Aich
  i met de Franse groep l'Hijaz Car. Zij vertellen een verhaal over de Algerijnse ruiters uit het berggebied de 'Aures'. Houria haar prachtige, warme stem in combinatie met de jazzy, mediterrane begeleiding maken het een cd voor de echte liefhebber. Bizonder!
 • Muziek van Stefhan Micus zijn jullie al eens eerder tegengekomen op deze site en ook zijn laatste cd 'Bold as Light' is mooi. Hij is een multi-instrumentalist en is van jongs af aan geinteresseerd in exotische plaatsen. Op zijn 16e onderneemt hij een reis naar het toen nog sobere en betoverende Marokko. Hij kwam in een totaal andere wereld. Een paar jaar later gaat hij naar India en wordt beinvloed door Ravi Shankar. Om de Indiase muziek te doorgronden verblijft hij er lange tijd en leert zo de sitar bespelen. Ook trekt hij naar Japan en wordt door de bevolking en de muziek geinspireerd.
  Hij werkt het liefst alleen en bespeelt allerlei exotische instrumenten, die laag na laag worden opgenomen. Ook de zang verzorgt hij meestal zelf. Zijn muziek leent zich voor meditatie en rustige dans. Zijn albums ademen dezelfde sfeer uit, doch het instrumentarium wisselt.

                                                                                                                                                                                                   boven

2011

 • Le Trio Joubran uit Nazareth heeft een nieuwe cd 'AsFar' uitgebracht waarop ze samenwerken met de Tunesische zanger Dhafer Youssef. Flamenco klanken, heftige en dromerige sfeerimpressies wisselen elkaar af. Een vernieuwend album van de oud spelende broers.
 • Een nieuwe stem uit Zuid Afrika is Simphiwe Dana. Ze wordt vergeleken met Miriam Makeba en Sade maar ik vind haar een heel eigen geluid hebben. 'Kulture Noir' is jazzy en spannend.
 • Een prachtige samenwerking tussen Ballake Sissoko & Vincent Segal. Kora en cello. Twee verschillende snaarinstrumenten die mooi bij elkaar passen. De lichtheid van de kora en de diepe lage klanken van de cello. Met 'Chamber Music' maken ze een wonderschone uitvoering. Nummer twee is mijn favoriet.
 • Rango speelt bruiloftsmuziek op de cd 'Bride of the Zar'. Het is de muziek uit Soedan die vooral voor de vrouwen werd gespeeld en je kan je voorstellen dat als de nummers langer zouden duren, trance niet ver weg is. De muziek heeft iets rauws en voelt zeer authentiek. Je bent zo deelnemer aan de beroemde henna nacht.
 • Afro Cubism is een heerlijke cd met een prachtig hoesje a la Picasso met muzikanten en
  ritmes uit de Caribbean en West Afrika. De samenwerking tussen deze muzikanten was eigenlijk bedoeld nog voor de eerste cd van de Buena Vista Social Club uitkwam. Maar is nu pas, na
  14 jaar, werkelijkheid geworden. Met oa Toumani Diabate.
 • Aurelio Martinez zijn eerste cd 'Laru Beya' is een heerlijke, relaxte, vloeiende cd. Zijn oorsprong ligt in Honduras en hij is een protege van Youssou N'Dour. Een singer-songwriter, traditioneel drummer en gitarist. Opnieuw een mooie mix van Carribean en West Africa met accent op de Carribean.
 • Renaud Garcia-Fons zijn nieuwe cd heet 'Mediterranees' en wordt omschreven als een mooie ansichtkaart. Het is een muzikale reis door het Middelandse Zee gebied en brengt de verschillende landen tot leven. Renaud zijn muziek is meestal jazz gebasseerd maar met deze
  cd laat hij een toegankelijke kant van zichzelf zien. Ik vind het een juweeltje!
 • Armand Amar heeft veel gecomponeert en is als een duizendpoot in de muziek. Hij beheerst zoveel verschillende facetten. En nu is er dan een dubbel cd uit met een compulatie van zijn filmmuziek. Deze heeft vaak iets melancholisch en heeft verwantschap met Aubry maar vooral met Philip Glass. Voor de liefhebber.
 • De nieuwe cd van de 17 Hippies heet 'Phantom Song'. Wie bekend is met de Hippies zal er zeker weer van genieten. Gezongen in frans, engels en een prachtig duits dialect. Een leuke cd met een paar uitschieters.
                                                                                                                                                                                                   boven

2010

 • Wie van piano muziek houdt moet zeker eens luisteren naar Ludovico Einaudi. Op de dubbel cd: ‘La Scala’ zijn opnames te horen van een live concert in Milaan. Zijn recentelijke cd ‘Nightbook’ heeft een enigszins dromerige kwaliteit, maar het is heerlijke muziek om je lichaam op de grond dansend wakker te laten worden. Het voedt zachtere bewegingen.
 • Altijd humor in de muziek van de 17 Hippies uit Berlijn. Hun laatste cd heet ‘El Dorado’ en er staan weer fijne dansnummers op.
 • Twee interessante cd’s waar muzikanten van het Gotan Project aan mee doen zijn
  ‘Radiokijada’
  en ‘El Gaucho.
  ‘Radiokijada’ is een nieuw geluid van Black Peru. Het zijn oude, maar opnieuw geïnterpreteerd melodieën uit de Afro Peruvian geschiedenis. Een reis door vijf eeuwen, waar de ‘ancestral traditions meet the new digital world’. Het eerste wat aan de cd ‘El Gaucho’ opvalt is de prachtige pop-up scene uit de film die gaat over een zuid Amerikaanse cowboy die paarden temt. De muziek sluit prima aan bij de film, maar heeft ook grote zeggenschap op zich zelf.
 • Een Nederlandse Afrikaanse swing cd van Mdungu heet ‘Afro What?’ een combinatie van
  jazz met Afrikaanse ritmes.
 • De laatste cd van Baaba Maal heet ‘Television’ en is een juweeltje. Deze keer heeft hij samengewerkt met andere muzikanten die een nieuwe kleur hebben gebracht in zijn muziek.
  Een echte aanrader!
 • Wimme is een muzikant uit de Finse traditie. Hij heeft humor, zingt/praat over de natuur en zijn sjamanistische ervaringen. De cd heet ‘Mun’.
 • ‘Mongolian meets de Oriental’. Een mooie muzikale cd van Sedaa. Tuva, soms jazzy, boventonen, licht, landschappelijk maar vooral mooie muziek.
 • Houd je van een mooie dramatische, zware, vrouwelijke stem dan is de cd van Ljiljana Buttler een aanrader. ‘Frozen Roses’ is de laatste cd voordat zij onlangs overleed. Vooral het nummer Gypsy Lullaby is een klassieker. Ook weer een prachtig verzorgde uitgave.
 • Hieronder een voorbeeld van muziek die ik in een les heb gebruikt.
  Outback van de cd Dance the devil away; Desertrain & Cuban connections
  Cheika Rimitti - Nouar; Nakhla
  Medwyn Goodall - Medicine Woman; Celebration
  Ray Lema - Mizila, piano solo; Mathisson & Sao Tome
  Salif Keita - M'Bemba; Laban
  17 Hippies - El Dorado; La Zona drom, Uz & Adieu
  Wimme - Mun; Don't & It's not you
  Brenda Boykin - Chocolate & Chili; Hard Swing Travelling Man & Ride Rich Rhythm
  Trio Joubran - Majaz; Masar
  Ljiljana Buttler - Frozen Roses; Gypsy Lullaby
                                                                                                                                                                                                   boven

2009

 • Edition "Bootleg" Baaba Maal On the road, een live cd met oudere nummers, net voor het uitkomen van zijn cd met nieuw werk. Een goeie keus om deze nummers nog eens op te nemen in een andere uitvoering. YOFFCD0006
 • The Heart of Percussion geeft een mooi overzicht van de drums uit Afrika. Hele fijne pulsatie nummers, klop en lekkere swing. Uitgegeven door Welt Wunder Records. Deze cd hoort bij 5 jaar WWRecords NO. 111-2. Er is er ook een uitgegeven bij 10 jaar maar die zal ik niet aanraden.
 • Van René Aubry heb ik verschillende cd in de kast staan. Seuls au monde heb ik weer opnieuw ontdekt. Uitgegeven in 2003 is het al een oudere cd met heerlijke nummers. Frans, filmisch en licht. 3085032
 • Songs from a world apart    Harmonia mundi 2005
  Een prachtige Armeense cd van Levon Minassian en Armand Amar. Het is de tweede keer dat de meester duduk speler Levon Minassian en componist Armand Amar hun talenten samen brengen om op een frisse manier het Armeense repertoire te vertolken. Je hoort het uitgestrekte landschap en de droefenis van de Armeense geschiedenis. Wel prachtig!
  Een mooi begeleidend boekje met een gedicht van Missak Madzarentz en prachtige landschappelijke foto’s van Yann Arthus Bertrand.
 • Christal    AMG Records 138  2008 van Nara Noïan is van oorsprong Armeense en heeft een hele lichtvoetige cd gemaakt met zang en sprankelende pianostukjes. De droefheid van de Armeense muziek vind je hier maar af en toe terug. Dit eerste solo album heeft nog wortels in Armenië maar is toch duidelijke een cross-over van oosterse en westerse invloeden. Ik geniet ervan!
 • Afro Anatolian Tales    RMP 8057  2008 van Sjahin During die geboren is in Amsterdam met een Turkse moeder en Nederlandse vader. Tot zijn 6e jaar woonde hij in Istanbul. Terug in Nederland was Texel zijn thuis. Grootvader violist en vader vioolbouwer bracht hem toch niet bij de viool maar hij raakt gefascineerd door percussie. Op veel plaatsen en met veel beroemde percussionisten heeft hij gestudeerd. En dan nu deze inspirerende cd. Een mix die verder gaat dan Turks en Afrikaans, in Nederland opgenomen. En voor de liefhebber een aanrader.
 • Nog één mooie en die is van Deashish Bhattachrya, Calcutta Chronicles: Indian slide guitar odyssey. Een muzikale reis door de eeuwen van gitaar spel in India. Met invloeden van Zigeuner tot Soefi met grote gevoeligheid en vrije stroom tussen verleden en heden, traditie en vernieuwing.
 • Rodrigo y Gabriela. Een Mexicaans gitaarduo dat lang in Europa op straat speelde om aan de kost te komen. Rechtaan lekker swing.
 • Brenda Boykin, Chocolate &Chili, jazzy /lounge/big band. Heerlijk voor een feestje.
 • Ismaël Lo, Senegal, hier en daar wat teveel synthesizer maar ook een paar heerlijke Afrikaanse nummers.
                                                                                                                                                                                                   boven

2008

 • Yasmin Levy. Zij heeft een nieuwe cd 'Mano Suave' uit... erge mooie Landino!!
 • Le Trio Joubran met de cd 'Majãz'. Drie Palestijnse broers met verfijnt oud (Arabische luit) spel.
 • Toumani Diabaté geeft op zijn laatste cd de kora alle ruimte. Terug naar zijn wortels. Genieten van zijn prachtige spel op de cd 'The Mandé Varations'.
 • Van de Cape Verdi komt de zanger/gitarist Tcheka, zijn cd heet Lonj. Zijn stem doet een beetje denken aan Bona en zijn akoestisch gitaarspel is heerlijk, zacht tokkelend en kabbelt. Kenmerkend voor eiland muziek.
 • En dan meer dansmuziek…..
 • Een dubbel cd uit de serie 'The very best of Éthiopiques'. Muziek uit de nachtclubs van Ethiopië uit de 60/70 jaren. Prachtige sax en zang. Past in het rijtje van Buena Vista Social Club en Orchestra Baobab. De laatste hebben trouwens ook een heerlijk swingende cd uitgebracht. 'Made in Dakar'. Als gast is Youssou N’Dour aanwezig en de cd is geproduceerd door Nick Gold. Oudere muziekanten zijn echt hun kwaliteit niet verloren.
 • Speciaal aanbevolen….. Parne Gadje met de cd 'Mangupi'. Ingetogen zigeunermuziek, heel muzikaal, totaal anders dan de denderende Balkanbeats van Shantel. 
  Te bestellen via
  www.smokedrecordings.com in Wageningen. Smokedrecordings is een kleine, sympathieke producent en uitgeverij van zigeunermuziek. Ze steunen projecten voor de alfabetisering van Roma kinderen. Meestal vind je ze ook op het Zigeunerfestival in Tilburg.
 • De Ierse groep Kila bestaat al 20 jaar maar ik had er nog nooit van gehoord. Nu is de Keltische muziek niet mijn grootste passie maar deze cd 'Gamblers’ Ballet' brengt mij in beweging. Een zanger met een niet al te beste stem, maar wel intrigerend, swingende elektrische gitaren. Kortom een lekkere cd. 
   
                                                                                                                                                                                                  boven

2007

 • Esma en Titi Robin ' Mon Histoire' een mooi overzicht van Esma haar leven in muziek.
 • 'Gypsy Groove' van de serie Putumayo. Hele toegankelijke Balkan Beats. Van een heel ander kaliber maar wel lekker voor een dansfeestje. Sowieso zijn de cd's van Putumayo vaak een leuke kennismaking met verschillende genres. Ze bevatten vaak net de mooiste nummers van verschillende cd's en ze zijn niet zo duur.
 • Chavela Vargas met de cd 'Cupaima'. Hartstochtelijke muziek uit Mexico. Chavala is een oude dame die bevriend was met Frieda Kahlo. Ze komt ook voor in de film Frieda. Met DVD waar ze vertelt over haar leven, vrienden en de wereld zoals zij die heeft meegemaakt.
 • Houd je van Griekse muziek, dan is de live cd van Haris Alexiou 'Lykabettus' erg mooi.
  Het is een dubbel cd, ook verkrijgbaar met beelden van het concert op DVD. Dan wel wat duurder!
 • Malouma 'Nour' Zangeres uit Mauritania, 'desert blues woman' die altijd sociale thema's van haar land met veel respect en grote muzikaliteit aan de orde stelt.
 • De Roemeense groep Fanfare Ciocarlia is al langer bekend. Hun stevige Balkan-zigeunerstijl was altijd wat heftig om langer naar te luisteren, maar de laatste cd 'Queens en Kings' is verleidelijk en onweerstaanbaar. Ze worden bijgestaan door een keur van collega-zigeunersterren. Dans/feestmuziek van de bovenste plank.
 • Nog een regelrechte swinger is Akli d. met de cd 'Ma yela'. Hij is geboren in Algerije. Als Berber was het voor hem niet meer veilig en is hij, als jonge jongen, in 1980 naar Parijs gevlucht. Hij vertelt in zijn teksten over zijn vaderland, zijn heimwee en zijn hoop. De cd is geproduceerd door Manu Chao die de muziek een vrolijke, lichte inbreng geeft.
 • Titi Robin heeft een cd 'Jivula' inclusief dvd uitgebracht met nummers die we kennen van vorige albums, maar nu opgenomen tijdens een live concert. De dvd laat je genieten van de danseres Gulabi Sapera en een documentaire met Titi Robin. Er staat ook een bezoek aan Gulabi (India) op, plus de muziek van de cd live in beeld. Ben je een liefhebber van zijn muziek...dan hoort deze cd in je verzameling.
 • Een absolute aanrader is de cd van Mari Boine. 'Idjagiedas' oftewel 'In the hand of the night'. Sinds 1989, met het uitkomen van de cd 'Gula Gula' is Mari Boine de stem van de Noorse
  Sami muziek. Op deze cd keert ze opnieuw terug naar de Sami kultuur, met krachtige en gevoelige songs begeleid door een goede band. Het is een feest en een schreeuw voor vrede en gerechtigheid. Het is een album om, net als Gula Gula, meteen te kopen en bij je favouriete rijtje te zetten.
 • Een cd van de vroegere zangers van Ando Drom; 'Mitsoura' tevens ook de titel van haar cd. Al enkele jaren uit maar nog steeds fantastisch. Komende vanuit de Hongaarse zigeunertraditie heeft ze een boeiende, nieuwe weg ingeslagen. Muziek, niet om lui op de bank naar te luisteren maar wel om je emoties uit te dansen.
 • Houd je van de muziek van Anouar Brahem, dan zal Mercan Dede je ook kunnen bekoren. Hij is geboren in Turkije en hij woont nu in Canada. Deze mix hoor je terug in zijn muziek. Oost en west. Een mix tussen de magie van het Midden Oosten, electronische en traditionele instrumenten. 'Breath' is de derde cd in een serie van vier geïnspireerd op de elementen. 'Nar' (vuur) en 'Su' (water) gingen voor. Aarde zal zeker nog volgen. Melancholisch en vrolijk. Uitgegeven door Doublemoon.
                                                                                                                                                                                                   boven

2006

 • THE HOTEL MANDE SESSIONS is a three-part series featuring two of Africa's greatest musicians, the late guitarist and singer Ali Farka Touré, and the kora virtuoso Toumani Diabaté. The albums were recorded by World Circuit using a mobile studio in the Hotel Mandé, on the banks of the Niger River in Bamako, Mali.
 • De eerste cd die in deze reeks uitkwam was ‘In the heart of the moon’. Twee van Afrika’s grootste muzikanten, Ali Farka Touré - gitaar en Toumani Diabaté - kora, op een album met unieke, sfeervolle duetten. De opnames zijn gemaakt in Hotel Mandé aan de oever van de Niger in Bamako, Mali. Met medewerking van Ry Cooder.
 • ‘Boulevard de L’Independance’, een album van Toumani Diabaté met het Symmetric Orchestra is opgenomen in dezelfde mobiele studio. Subtiele kora klanken afgewisseld met swingende dansnummers in de bigband traditie.
 • De derde topper is ‘Savane’, de allerlaatste solo cd van de onlangs overleden Ali Farka Touré. Na een paar keer luisteren komt de diepte van de Afrikaanse blues binnen en laat deze je niet meer los. Vooral de langzame nummers zijn prachtig.
 • Muziek voor een gezellig feest is ‘Dimanche à Bamakao’ van Amadou en Mariam met Manu Chao als producent. Garantie voor dansbare muziek. Inmiddels op menige ‘Top of the list’.
 • En… iets heel anders, uit het noorden van Europa. Voor accordeon liefhebbers, Accordion Tribe met het album ‘Lunghorn’. Vijf accordeon specialisten die met enorm veel plezier en grote creativiteit hun squeezebox bespelen.
 • 'Tanger', een dubbel cd van Luis Delgado, opgenomen in 2004 met Spaanse en Marokkaanse muzikanten. Prachtige poëtische muziek gebaseerd op Andalusische teksten uit de 11e en 12e eeuw. Een aanrader. INN 1124-25
 • Nog een artiest die een mix maakt tussen Andalusie en Flamenco, oftewel oude Moorse en Joods-Spaanse muziek is de zangers Yasmin Levy met haar cd 'La Juderia'. Ze heeft een prachtige stem en het eerste nummer is meteen heel bijzonder. Het is een andere uitvoering van Naci en Àlamo dat we kennen uit de film Vengo. CC 50024
 • Een nieuwe cd van Titi Robin. 'Ces vagues que l’amour soulève'. Na al vele prachtige cd’s is dit een nieuw juweeltje. Zuid Frankrijk is zijn basis maar steeds gaat hij terug naar de oorsprong van de zigeunermuziek: Radjestan. WN 145080 Andere aan te bevelen cd’s van hem zijn: Gitans, Rakhî, Payo Michto en Un ciel de cuivre.
 • Een zigeuner cd van Duitse bodem is 'Ifni' van de groep 17 Hippies. Feestmuziek met verrassende Duitse teksten. Hip 006.
 • Souad Massi - 'Mesk Elil' (Honeysuckle), mooie lichte Noord-Afrikaanse muziek.
 • Abdelli - 'Among Brothers', poëtische muziek.
 • Thione Seck - 'Orientisme', een brug tussen Afrika en de Orient met veel Egyptische elementen. Heel swingend !
 • Salif Keita - 'M'Bemba'. Nog meer swing, net zo heerlijk als zijn vorige.
 • Anouar Brahem - 'Vague'. Een verzamel-cd van zijn prachtige muziek van de laatste jaren. Geboren in Tunis maakt hij een mix van Noord Afrikaanse en Jazz muziek met oa Jan Gabarek en John Surman. Een echte aanrader !
                                                                                                                                                                                                   boven

Zoek tips ~ links

Zoek je zelf, kijk dan eens in Songlines, een Engels blad vol informatie over nieuwe cd's en achtergrond van muziek en muzikanten www.songlines.co.uk

Weet je welke cd je zoekt kun je vaak bij
www.bol.com terecht. Hier vind ik vaak een goede selectie van Afrikaanse, Oosterse, Zigeuner, Spaanse, Griekse muziek en een toefje Jazz.

 

web site analytic